Despre

Brainscores este un proiect comercial dar și social, și reprezintă o platformă de competiții online a startup-ului Rudeana SRL-D. Platforma permite participanților să câștige bani într-un timp foarte scurt, dar în condiții perfect legale, în virtutea cunoștințelor acumulate și aptitudinilor intelectuale personale. 

Proiectul Brainscores reprezintă o simbioză între jocuri online, chestionare, și competiții intelectuale. 

Viziunea noastră este de a deveni o sursă majoră de oportunități financiare pentru cele mai strălucite minți și cele mai competitive proiecte comunitare din România și nu doar. Misiunea constă în accentuarea importanței studiilor și a științelor; încurajarea cetățenilor să continue formarea personală la orice etapă a vieții; generarea capitalului de semințe pentru persoanele erudite, precum și susținerea inițiativelor sociale și inovative. 

Distrați-vă în fiecare zi, punând la încercare aptitudinile intelectuale personale. Învățați lucruri noi și câștigați bani din cunoștințele acumulate. 

Participarea la competiții are loc în anumite condiții. Citiți atent Regulamentul competițiilor și anexele la el înainte de înregistrarea profilului. 

Acest proiect a fost finanțat de Guvernul României din fondurile acordate de Uniunea Europeană, iar jocul a fost verificat de compania Google, astfel încât fraudele sunt excluse.