Despre

Brainscores.ro reprezintă o platformă de competiții online a startup-ului Rudeana SRL-D, proiect realizat grație finanțării nerambursabile oferite de Uniunea Europeană prin intermediul programului Instrumente Structurale 2014-18 al Guvernului României. Platforma permite participanților să câștige bani din cunoștințele acumulate și aptitudinile intelectuale personale. 

Brainscores este un joc în baza unor quizuri, rulate la o anumită oră pentru toți jucătorii. Cel care răspunde corect la cele mai multe întrebări este remunerat financiar conform regulilor jocului.  

Viziunea noastră este de a promova învățarea și educația, cu ajutorul distracției, sprijinind persoanele curioase și erudite. Misiunea noastră este să stimulăm interesul pentru științe și formarea personală la orice etapă a vieții. Vom susține aceste cauze prin remunerarea câștigătorilor jocurilor cu bani reali.  

Distrați-vă în fiecare zi, punând la încercare aptitudinile intelectuale personale. Învățați lucruri noi și câștigați bani din cunoștințele acumulate. 

Participarea la competiții are loc în anumite condiții. Citiți atent Regulamentul competițiilor și anexele la el înainte de înregistrarea profilului. 

Acest joc este disponibil și în aplicație, fiind verificat de Google și Apple, astfel încât fraudele sunt excluse.