Prețuri și Premii

Prețuri și Premii

Creditul de participare (B-Ticket) la jocuri - și premiile - variază în dependență de nivelul de dificultate și numărul participanților la jocul cu quizuri. Valoarea creditului pentru intrarea în joc: 

Luni - vineri (20 întrebări): 

Ușor = 2 RON (în curând)

Sâmbătă (40 de întrebări):

Ușor = 5 RON
Normal = 9 RON (în curând)
Moderat = 12 RON (în curând)
Dificil = (momentan indisponibil)

Magazinul online
Plățile sunt procesate prin magazinul online PayLike (https://paylike.io/), un furnizor european autorizat de soluții e-commerce. 

Condițiile de acordare a premiilor
Premiile constituie valoarea bănească plătită de Brainscores câștigătorilor. Pentru a câștiga, participanții trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiții: 

  • Să răspundă corect la cel puțin jumătate din întrebări, plus 1 (adică minim 50% de răspunsuri corecte).
  • Să ofere cel mai mare număr de răspunsuri corecte dintre participanții la aceeași sesiune. 
  • Să acumuleze cele mai multe puncte din răspunsurile corecte.
  • Alte condiții conform Regulamentului

Numărul de premii
Dacă la competiții participă până la 1.000 de utilizatori, vor fi acordate câte un singur premiu pentru fiecare categorie. În cazul în care numărul de participanți este mai mare de 1.000, în categoriile de dificultate Ușor, Normal și Moderat se acordă câte trei premii (locurile 1, 2 și 3), iar la Dificil sunt acordate două premii (locul 1 și 2).  

  • În zilele lucrătoare există un singur premiu și el constituie 10 lei, cu condiția că există cel puțin 3 jucători. 
     
  • La quizurile de sâmbătă (40 de întrebări) au fost stabilite următoarele premii în dependență de numărul de participanți (categoriile Ușor, Normal și Moderat):

1- 99 de utilizatori
Valoarea premiilor va constitui costul unui B-Ticket înmulțit cu 5 (adică 25 lei în categoria Ușor). 

100 - 1.000 de utilizatori
Valoarea premiilor va constitui costul unui B-Ticket înmulțit cu 10 (adică 50 de lei în categoria Ușor). 

1.001 - 10.000 de utilizatori
Valoarea premiilor va constitui costul unui B-Ticket înmulțit cu 100 (adică 500 de lei în categoria Ușor, pentru locul 1), x10 (locul 2) și x2 (locul 3).

10.001 - 100.000 de utilizatori
Valoarea premiilor va constitui costul B-Ticket înmulțit cu 1.000 (adică 5.000 de lei pentru locul 1), x100 (locul 2) și x20 (locul 3).

100.001 + utilizatori
Valoarea premiilor va constitui costul B-Ticket înmulțit cu 10.000 (adică 50.000 de lei pentru locul 1), x1.000 (locul 2) și x200 (locul 3).

Sesiunile Dificil
La quizurile Dificil sunt doar doi câștigători: locul 1 și locul 2. Valoarea premiilor depinde de numărul de concurenți – cu cât mai mulți utilizatori participă, cu atât este mai mare suma premiului. 

Valoarea premiilor va constitui 30% din valoarea biletelor vândute (un singur câștigător). 

Transparența financiară
Valoarea totală a premiilor poate fi calculată din statistica afișată pe site în timp real, pentru fiecare categorie de sesiune. Câștigătorii premiilor devin cunoscuți imediat după încheierea sesiunilor. ID-urile câștigătorilor și a participanților sunt afișate în panoul de joc, după încheierea competițiilor. 

Termenul de achitare a premiilor
Premiile sunt în decurs de 1-3 zile lucrătoare.

Contul pentru transferul premiilor
Participanții la competiții trebuie să ofere numele și prenumele, IBAN-ul contului personal (sau mai multe), și alte informații, după caz, pentru a putea primi premiul.  

Impozitele și taxele aferente câștigurilor
Premiile mari reprezintă subiectul impozitării în conformitate cu legislația fiscală a României. De asemenea, banca ar putea reține un comision pentru transfer. 

Nota bene
Mărimea câștigurilor depinde direct de numărul participanților la competiții – cu cât mai mulți, cu atât mai bine. Chiar dacă nu câștigați, o sa aveți parte de o distracție pe cinste. Șansele cresc după fiecare sesiune, împreună cu experiența și cunoștințele acumulate.