Rudeana SRL-D a lansat o aplicație cu teste care remunerează cunoștințele cu bani

Aplicația Brainscores este un generator de teste simple din diverse domenii și reprezintă atât un mod de distracție cât și o sursă de venit. 

Societatea Rudeana SRL-D, fondată în Iași la începutul anului 2019, a lansat pe piața jocurilor online o aplicație inedită pentru persoanele pasionate de quizuri. Pe lângă faptul că reprezintă o modalitate de distracție și a petrece timpul învățând lucruri noi, aceasta mai are și o destinație financiară: autorul proiectului remunerează cu bani utilizatorii care răspund corect la întrebări. 

Aplicația rulează testele în limba română și este disponibilă pentru descărcare gratuită din magazinul Google Play. Deși nu are limite de vârstă la utilizare, jocurile sunt recomandate persoanelor care au atins vârsta majoratului, datorită faptului că Brainscores permite achiziții în aplicație. 

Mapa cu teste conține întrebări dintr-o mulțime de domenii - istorie, geografie, literatură, fizică, chimie, arhitectură, politică, personalități, economie, finanțe, administrație - și este actualizată în permanență cu noi întrebări. Astfel, aplicația va fi interesantă pentru utilizatorii de orice profesie sau ocupație. 

Imediat după înregistrare în aplicație utilizatorii primesc 40 de cheițe gratuite care sunt folosite pentru a debloca întrebări. În dependență de opțiunea aleasă, valoarea premiului constituie numărul consumat de cheițe înmulțit cu 2 sau cu 5, iar când se atinge pragul de plată utilizatorii pot trimite o solicitare de recuperare a banilor sau pot juca în continuare achiziționând noi cheițe (1 cent) și deblocând noi teste. 

Singura condiție pentru a fi eligibil pentru premiu este de a răspunde corect la toate întrebările testului, pentru fiecare fiind alocate 8 secunde. 

Regulamentul jocului poate fi consultat direct în aplicație sau AICI

2020-11-02